Jeg har blitt spurt om jeg kan blogge om vognen til Thea – og det gjør jeg veldig mer enn gjerne! Jeg er nemlig så utrolig fornøyd med vognen vår at det kunne ikke blitt bedre! Dette er IKKE et sponset innlegg, men min erfaringer.
.
Da jeg gikk gravid med Thea Emilie kjøpte vi Simo Kombi. Jeg hadde alltid sett for meg at jeg skulle ha akkurat den vognen, så akkurat det valget var ikke så vanskelig. Det var en utrolig god vogn som bagvogn og vi var i grunn veldig fornøyde – men helt perfekt var den ikke, det merket vi etterhvert – at det var noen ting vi savnet.
.
Her er SIMO-vognen vi hadde frem til Thea var rundt ett år:
.
.
Men spesielt da vi byttet over til sportsvogn merket vi at Simovognen ikke svarte til forventningene våre. Det var flere ting vi hadde savnet hele tiden som bla. håndbrems (!!), lettere å svinge med og bedre sittecomfor på sportsdel. Vi startet å undersøke, og jeg undersøkte MYE. Leste tester, erfaringer og ut og inn det jeg kunne finne om vogner. Så falt endelig valget på vårt «nye familiemedlem».
.

TFK JOGGSTER TWIST

❤❤❤
..
Her ser dere fotbrettet nede.
.
Her er noen stikkord om alle de positive fordelene med TFK’n, og noen «kommentarer fra meg». Allright? Vi har kun brukt den som sportsvogn, men flere vinner av meg – bla. Camilla, går ABSOLUTT god for den som bagvogn og jeg gleder meg til å bruke den til neste baby når den tid kommer.
.
♥ Svingbart hjul som kan låses
UTROLIG kjekt. Denne vognen er en drøm å kjøre, spesielt i byen. At hjulet er svingbart gjør den utrolig lett å manaurere og man kan seriøst snu hele vognen ved å bruke lillefingeren. Når man kjører på vinterføre, grusføre el.l. kan hjulet låses og den er stødig og stabil å trille. Personlig synes jeg en er god på vinterføre også! Det at den blir så lett å kjøre er til god støtte og avlastning dersom man har problemer med bekkenet slik som jeg har.
♥ Blir utrolig liten sammenslått
Dette er også en utrolig kjekk ting. Da vi hadde Simovognen tok vognen hele bagasjeplassen bak nesten. TFK blir kjempe liten sammenslått, da den «brettes sammen i tre», og ikke to som på andre vogner. Dette gjør at den er lett å løfte inn og ut av bil og at den tar liten plass. Når vi har TFK i bilen får vi plass til to store kofferter, sengetøy og andre bager. Det er ikke værst når man har med vogn synes jeg?
♥ Full liggestilling i ryggen og ellers fire forskjellige stillinger
Med Simovognen hadde man ikke så mange gode muligheter med å stille inn ryggen. Thea satt veldig «rart» i vognen og hun trivdes ikke i det hele tatt – det merket vi. TFK har god sittestilling og man kan stille ryggen ned med glidelåser i to forskjellige hakk i tillegg til at den har full liggestilling. Den er veldig lun og god og Thea stortrives i den.
♥ Bakhjulsfjering
♥ «Airgo luftsirkulerende materiale i ryggen
♥ Justerbar bøyle
♥ Setetrekket og kalesjen kan vaskes
♥ Myggnett i kalesjen
Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg glemte myggnettingen da jeg hadde simovognen. Nå har man alltid myggnetting med, da dette ligger fast i kalesjen. Utrolig praktisk. Den gjør også det litt «mørkere» i vognen, så jeg bruker den ofte når vi triller i butikker og Thea sover f. eks.
♥ Justerbart fotbrett
Dette forbrettet er det som er foran på vognen. Vi bruker ha det ned når Thea er våken og sitter i vognen,  også tar vi det opp når hun sover – slik at benene kommer på høyde med kroppen.
♥ Tosidig skrivebrems og håndbrems
HALLELUJA!!! Hvorfor ikke alle barnevogner lages med håndbrems er meg et mysterium. Dette var noe jeg savnet mest med simovognen. Da vi bodde i Oslo måtte vi ned en bratt bratt bratt bakke for å komme til huset vårt, og jeg synes det var er mareritt og ikke minst tungt å gå ned den bakken når man måtte holde igjen vognen. Håndbremsen gjør turer ned bakker MYE lettere og det er rett og slett en fryt å trille nedover når man kan avlaste seg selv med et enkelt trykk på håndbremsen!
♥ Justerbart håndtak
ET must, rett og slett. Fireåringer har «trillet» vognen til Thea, og synes det er kjempe stas! I tillegg er ofte menn høyere enn kvinner, så da er det veldig greit å kunne stille håntaket.
♥ 5 punktsele
♥ Rekfleks i alle sømmer
♥ 13 kg inkl hjul
♥ VELDIG god å kjøre og lett å manøvrere 
Aldri hatt problemer med velting eller at den er ustødig.
♥ God og stor bag når den er som bagvogn
♥ Lun og god plass
♥ Kikkeluke i kalesjet
Siden vognen ikke kan snus slik at barnet sitter mot oss er denne tittelukken veldig kjekk. Det var det jeg var mest «rett for» da vi kjøpte vognen. Siden jeg helst ville ha henne mot meg. Men det har ikke vært noe problem, og Thea er så nyskjerrig at hun helst vil se fremover uansett. Men med kikkehullet holder man lett oversikt både når barnet over og er våken.
Vi har stelleveske fra JJ Cole Collection, og er knallfornøyd. Rosa koppholder fra Tinkafu. På bildet til venstre er fotbrettet oppe, og ryggen i sovestilling.
.
Justertbart fotbrett som dere ser her, her den er oppe. Og svingbart hjul foran.
.
Lunt og godt for en liten prinsesse
.
Koseteppet er alltid med på tur :)
.
Stor og god titteluke i kallesjet.
,
Slik ser vognen ut når den er i full liggestilling og har myggnetting på.
,
Thea er storfornøyd!
.
Normalt koster denne vognen rundt 7000 kroner, uten hardbag. Jeg kjøpte min brukt (2-3 ganger bare) på finn.no til 5000. Jeg fikk reklamebrosyren til Barnas Hus i posten her om dagen, og der er den nå på tilbud til kun 4699 kroner. Da hadde det faktisk vært billigere å kjøpt den ny. Det som er viktig om dere skal kjøpe er at dere ikke kjøper «lll» modellen – men «twist modellen». «lll» er uten svingbart hjul.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...