Leandervuggen og bloggtilbud

Jeg har tidligere vist dere bordet vi fikk fra PlayTray som passer til Stokke sine tripp trapp stoler. Vi har brukt dette aktivt til Thea og et har fungert utrolig bra! Gleder meg til Tobias skal starte å bruke stol og vi kan bruke tripp trapp stolen fra starten, og slippe IKEA-stolen. Nå har PlayTray ny annonseperiode her på Mer enn bare ord, slik at enda flere kan få høre om dette geniale produktet.

Prisen for dette brettet er 549,- (inkl frakt). Dersom man melder seg inn i foreldreklubben får man 100,- rabatt. Brettet kan bestilles på playtray.no eller hos barnevognskilt (kun gjennomsiktig). De har også en konkurranse på bloggen sin nå, hvor man kan delta. MEN jeg har også et bloggtilbud til dere – se lengre ned.

Følg PlayTray på facebook å få med deg siste nytt, gode tilbud og andre nyheter fra PlayTray.

Bloggtilbud til deg!

Min annonsør PlayTray sendte meg en e-post og fortalte at hun ville gi alle mine blogglesere et høsttilbud i forbindelse med ny annonseperiode her på Mer enn bare ord – og hva er vel ikke bedre enn det?  Alle mine blogglesere får dette brettet til 399,- (inkl. frakt) dersom dere bestiller innen en uke – altså til og med onsdag 26. september kl 23:59. (Ord. pris er 549,- inkl frakt)

VIKITG: For å få dette tilbudet må du sende en e-post til playtray@live.no med EMNE: FRUMAELA. Du må også oppgi navn, adresse, farge på brettet, antall og ditt telefonnummer.

Jeg kan og tipse dere om dette som årets julegave dersom du har venner, bekjente eller familie som har barn som bruker tripp trapp stol. Det er nemlig helt genialt og en perfekte gave. Bruker du bloggtilbudet får det også til en billigere pris om du bestiller innen en uke.

// I samarbeid med Play Tray

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 Igår innviet vi leandervuggen her hjemme. Den henger på rommet til Tobias og skal bli brukt på dagtid fremover. Rommet til Tobias ligger vegg i vegg med stuen, så da slipper vi bruke plassen på stuen til soveplass til han, når vi kan bruke rommet hans til dette. Vi er kjempe fornøyd med vuggen, som vi har lånt av en venninne – og Tobias sov både godt og lenge i den. Denne uken har jeg planer om å få gjort litt mer på rommet hans – MEN jeg er på jakt etter «den perfekte tallerkenhylle» som jeg gjerne skulle hatt på plass sammen med en wallstickers – før jeg starter innredningen for fult.

34 kommentarer til «Leandervuggen og bloggtilbud»

 1. Så nusselig han er, og virker som han har godt sovehjerte :)
  Kan jeg spørre om fordelene ved slik stol du har, sammenlignet med ikea-stol? Har ikea-stol nemlig;)
  Vurderer å kjøpe en, men litt usikker.
  Kos deg med den lille, de vokser så fort

  1. Stokke har jo flere muligheter og vi likte godt å bruke den til Thea i forhold til «småbarnsinnlegget» f. eks. De vokser jo med barnet og kan brukes lengre enn Ikea stolen. Thea «vokste ut av» Ikeastolen, men kunne fortsatt bruke tripp-trapp’n + og bruker den enda!

 2. Nydelige, fine engelen Tobias <3 Der ligger han lunt og godt. Smart, synes jeg, å la de hvile på rommet ikke så langt unna. De sover også gjerne litt bedre da enn rett i actionfylte stuen og når rommet likevel ikke er så langt unna, så er det jo kjempepraktisk. Leangervuggen er jo bare så flott da! Hadde vi hatt plass så skulle vi ha hatt den også. Hvis vi har flyttet innen den ønskede nummer to kommer en gang, så vil jeg ha denne også :)

  Ps. Tusen takk for tilbud, vi slo til og har sendt mail :)

 3. Åh, tror kanskje vi må benytte oss av tilbudet. Blir jo en stund til brettet blir brukt, men «kjekt å ha» 😉 Har dere newborn-settet til stolen til Tobias? Om ja, hvor lenge tenker du man bør vente før man tar det i bruk? Det er sååå stilig med tallerkenhylle, til f.eks bøker og sånn. http://www.sofiesvilla.no har noen fine, som f.eks denne: http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=3419
  Kanskje det kunne vært noe? Flere andre der også, dog litt dyre kanskje..
  Vi har også «dag-soveplassen» i naborommet til stuen, selv om det er et gjesterom/kontor, ikke barnerommet. Ser for meg at det blir greit å gjøre det roligere der inne. Samt å holde en deiligere sove-temperatur der, blir gjerne litt varmt i stuen kanskje..

  1. Anbefales på det sterkeste – trur ikke dere kommer til å angre :) Vi skal ha newborn setet ja. Skal kjøpe det brukt, og nå minnet du meg på det – at jeg måtte ta kontakt med henne 😛 Hehe! Det er jo newbornsete så kan brukes fra de er nyfødte så med en gang vi får det hit kommer vi til å ta det i bruk tenker jeg :) De sitter jo i bilstol, så newbornsetet kan fint brukes fra nyfødt det også – men alt med måte? :)

   Den tallerkenhyllen du linket til har jeg sett på før! De har den(hadde den) på mini-mal da jeg jobbet der. Har vurdert både den og den andre fra IB laursen på sofies villa. Den du linket til er smalere – mens den andre er litt bredere på en måte! Klarer ikke helt bestemme meg 😛

 4. Å for et godt tilbud eg MÅ benytte! Tallerkenhylle i samme eller veldig lik den kisten du har på Tobias sitt rom finnes på Skeidar til 499. Har kjøpt den til sønnen min sitt rom og det er veldig fin. Er ikkje på internett, men kommer stadig vekk i reklamebladene :-)

   1. Eg er ikkje hjemme før kl 14 i dag, så da skal eg ta et bilde og sende :-) Tror den hadde vært veldig pen siden du har den kisten og :-) Kose deg med lilleprinsen. Han er vakker :-)<3 "misunnelig" hehe

 5. jeg lurer også på om de playtray brettene kan brukes på de gamle tripp trapp stolene? noen som vet? de nye baby set bøylene og setene passer iværtfall ikke til de gamle tripp trapp stolene så jeg lette i flere måneder før jeg heldigvis fant noen som solgte den gamle bøylen som passer til vår stol slik at lille snupp kan bruke storesøster 12 år gamle stol som er like fin og solid enda :)

 6. Hei Rebekka.

  Så bra med slike tilbud, tusen takk for det:-)
  Nydelig Leandervugge. Har du heklet det fine teppet som Tobias har rundt seg?

 7. Hei. Kjempefin blogg du har og ikke minst nydelige barn! Er litt sjalu på deg som har en nyfødt altså, den tiden er herlig! Har en på ti mnd nå og det går så alt for fort. Jeg tenkte bare jeg skulle tipse deg om en tallerkenhylle jeg synes er helt nydelig fra danske Oliver Furniture. Litt dyre møbler, men jeg synes de er verdt prisen. Jeg har handlet fra miss muffet barnerom http://missmuffet.no/oliver_furniture/ men du kan sikkert få tak i den andre steder også :)
  Lykke til i jakten og kos deg videre med skjønningene dine :)

 8. Han er så fin!
  Begge er det, altså.

  Vi bestilte playtray nå med dette tilbudet, så supert. Jeg har faktisk angret på at jeg ikke gjorde det sist du hadde tilbud, så yay!

 9. Endelig – da er playtray brett bestilt!! 😀

  Nydelige Tobias <3 Gleder meg så til å hilse (og klemme!) på han og Thea snart :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>