Jeg har tidligere vist dere bordet vi fikk fra PlayTray som passer til Stokke sine tripp trapp stoler. Vi har brukt dette aktivt til Thea og et har fungert utrolig bra! Gleder meg til Tobias skal starte å bruke stol og vi kan bruke tripp trapp stolen fra starten, og slippe IKEA-stolen. Nå har PlayTray ny annonseperiode her på Mer enn bare ord, slik at enda flere kan få høre om dette geniale produktet.

Prisen for dette brettet er 549,- (inkl frakt). Dersom man melder seg inn i foreldreklubben får man 100,- rabatt. Brettet kan bestilles på playtray.no eller hos barnevognskilt (kun gjennomsiktig). De har også en konkurranse på bloggen sin nå, hvor man kan delta. MEN jeg har også et bloggtilbud til dere – se lengre ned.

Følg PlayTray på facebook å få med deg siste nytt, gode tilbud og andre nyheter fra PlayTray.

Bloggtilbud til deg!

Min annonsør PlayTray sendte meg en e-post og fortalte at hun ville gi alle mine blogglesere et høsttilbud i forbindelse med ny annonseperiode her på Mer enn bare ord – og hva er vel ikke bedre enn det?  Alle mine blogglesere får dette brettet til 399,- (inkl. frakt) dersom dere bestiller innen en uke – altså til og med onsdag 26. september kl 23:59. (Ord. pris er 549,- inkl frakt)

VIKITG: For å få dette tilbudet må du sende en e-post til playtray@live.no med EMNE: FRUMAELA. Du må også oppgi navn, adresse, farge på brettet, antall og ditt telefonnummer.

Jeg kan og tipse dere om dette som årets julegave dersom du har venner, bekjente eller familie som har barn som bruker tripp trapp stol. Det er nemlig helt genialt og en perfekte gave. Bruker du bloggtilbudet får det også til en billigere pris om du bestiller innen en uke.

// I samarbeid med Play Tray

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 Igår innviet vi leandervuggen her hjemme. Den henger på rommet til Tobias og skal bli brukt på dagtid fremover. Rommet til Tobias ligger vegg i vegg med stuen, så da slipper vi bruke plassen på stuen til soveplass til han, når vi kan bruke rommet hans til dette. Vi er kjempe fornøyd med vuggen, som vi har lånt av en venninne – og Tobias sov både godt og lenge i den. Denne uken har jeg planer om å få gjort litt mer på rommet hans – MEN jeg er på jakt etter «den perfekte tallerkenhylle» som jeg gjerne skulle hatt på plass sammen med en wallstickers – før jeg starter innredningen for fult.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...