I mitt hjerte finnes stolthet!

I mitt hjerte har jeg to skatter!

I mitt hjerte finnes en blå og en rosa!

I mitt hjerte finnes to velsignelser, to dypeste skatter!

Uten navn2

For en stund siden begynte de fantastiske smykkene fra an-magritt å dukke opp på instagram. Jorid og Stine blant annet hadde kjøpt seg smykke. Jeg hintet til Magnus før bursdagen min – men han tok ikke hintet… eller… han hadde pønsket ut noe annet, så det ble ikke smykke på meg.

Da Veronika hadde bursdag nå i starten av juni bestemte jeg meg for at jeg ønsket å gi henne noe unikt men slet med å finne ut hva – helt til jeg plutselig kom på de fine smykkene. Jeg kjøpte derfor et til Veronika… og et til meg selv. For makan til fint smykke? De er håndlaget og blir da laget personlig for hver bestilling og finnes med utrolig mange muligheter!

Helt unikt – og nå har jeg mine to skatter hengene rundt halsen – nært mitt hjerte!

Dagens mammatips – eller bare et gavetips, for de finnes med andre tekster også!

★ ★ ★ ★ 

PS! For dere som har etterlyst rabatt hos skinlove på naturlig, herlig hudpleie som jeg har vist frem på bloggen her tidligere – sjekk bloggen til Veronika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...