Ah, 1 ukes ferie på Mallorca er bestilt!! Planen var egentlig å reise hele familien til syden, men pga jobb fikk vi det ikke til i sommer. Vi håper derimot å reise en uke til Tenerifé før jul, men vi får se hva vi får til når jeg får timeplan osv. Nå har jeg snart ti dager fri før jeg starter på siste år på sykepleien. Jeg er SUPERMOTIVERT og gleder meg til å starte på siste innspurt.

pmiacu2001_2_34

Jeg har vært i praksis siden februar, i ett strekk. Først medisinsk så kirurgisk – med bare en helg i mellom. Deretter hadde jeg en helg fri før jeg startet i sommerjobben. Jeg var heldig å fikk jobb der jeg var i medisinsk praksis. Det er en ufattelig spennende, men travel avdeling som jeg stortrives på. Det er utrolig gøy å kunne bruke det du har lært ute i praksis og faktisk bidra til at mennesker blir friske og at jeg kan være med på å gjøre en forskjell. Jeg får bekreftet for hver dag jeg er på jobb at jeg har valgt riktig yrke og det er SÅ spennende og givende. Alle måååå jo bare bli sykepleiere.

Nå venter et spennende men hektisk år med 24 uker praksis, bachelorskriving, gruppeoppgaver og hjemmeeksamner. Jeg er klar for gi alt! Men samtidig kjenner jeg at jeg har ikke helt fått tid til å samle krefter etter et travelt 2. år – så jeg har lengtet etter noen dager på stranden med avkobling før det er full fart igjen. Etter å ha snakket sammen her og kikket litt har jeg nå endelig bestilt tur til Mallorca.

pmiacu2006_2_34

Jeg skal reise med svigerinnen min Monica (<– Blogg), og hennes baby på 6 mnd. De fleste har jo jobb eller skolestart i august, men hun har permisjon så det passet perfekt. Men ble litt vanskelig for henne å reise uten babyen siden hun ammer enda. Vi reiser 12. august og blir en uke. Vi bestilte gjennom Ving sine restplasser som jeg har fulgt med hele sommeren. Jeg har sett på flere sider som restplass.no, startour, apollo og en del andre aktører med restplasser men synes Ving har hatt mest utvalg av gode fire+ stjerners hoteller til best pris samt oversiktelige besillingssider. Jeg har angst for «fæle sydenhotellet» så ville ha et hotell med kvalitet selvom vi bare skal sove der. Vi har reist med Ving fire ganger tidligere så har god erfaring med det. Hotellet vi skal bo på har fire stjerner og vi betalte 3395,- for hotell i en uke + reise tur/retur fra Gardermoen. De hadde også billigere reiser på andre hoteller både på Mallorca og andre steder. I den perioden jeg kikket på fant jeg reise ned til 1500,- for en uke med opphold og reise.

PMISEAC1085_10_51

Vi har booket oss inn på Ving sitt hotell i Alcudia som heter «Sea Club«.  Det er et family garden hotell, altså barnevenlig (Høyest karakter som barnevenlig i fjor), med gode anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder. Det ligger sentralt med gangavstand til den store fine stranden i Alcudia og sentralt i forhold til restauranter og spisesteder. Vi skal bo i en toromsleilighet og med utsikt over grøntområdene! På hotellet er det Lollo&Bernie, minimarked, bassengområder, treningsstudio, vollyballbane, lekeplass…

Vi kjører Ving sin buss fra flyplassen til hotellet, noe jeg også synes er veldig trygt og greit! :)
Mer om hotellet kan dere lese HER.

PMISEAC1086_2_30 PMISEAC1102_2_30 PMISEAC1109_2_30 PMISEAC1112_2_30

Det er fine bassengområder ved hotellet, men vi kommer nok til å være mest på stranden og kose oss der! Også blir det sikkert å gå å kikke i byen litt, spise god matt og kose oss!

pmiacu1001_2_34
pmiacu2003_2_34
pmiacu2004_2_34

Den snille, flinke mannen min skal holde fortet her hjemme, men jeg tenke å hjelpe litt med å lage klart litt middager i fryseren. Blir jo mye med begge ungene hjemme når han starter på jobb halv åtte og da skal hente, levere de i bhg samt akivisere de på ettermiddagen og legge dem. Magnus er superflink med ungene og jeg er så stolt!! Han er en virkelig god ektemann som unnet meg denne turen til total avkobling mens han blir igjen hjemme! Takk, takk, takk! :) Og når alt kommer til alt er jeg sikker på at turen kan bidra til en LITT bedre start på skoleåret, med masse ny energi! Det har vært et ganske tøft år nemlig, så det skal bli herlig! Og når muligheten byr seg reiser vi alle sammen på ferie, og DET blir deilig.

pmiacu2007_2_34 pmiacu2008_2_34 pmiacu2011_2_34 pmiacu2016_2_34 pmiacu2017_2_34

Ja, takk – dine Mallorcatips!

Jeg vil gjerne ha tips fra dere som har vært i område før! Tips til hva man burde få med seg, hvilke restauranter vi MÅ oppleve, hvor det gøy å gå å handle! Alt fra A til Å.

Fyr løs! :)

pmiacu2021_2_34

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...