Da har vi kommet til slutten på sommerferien for i år. En uke på Mallorca er over og torsdag morgen starter skolen igjen. Etter en uke avkobling har jeg fått ladet batteriene og er «klar for kamp». Jeg er supermotivert for skolestart og jeg er klar for å gi alt jeg har det siste året.

Turen vår til Mallorca har vært en herlig avslutning på sommeren og en nydelig avkobling før det braker løst. Selvom vi har vært litt uheldige med været og hatt en dag med plaskregn samt noen ettermiddag med skyer og byger har vi kost oss alt vi har klart denne uken, både på stranden, på shopping på hotellet. Litt uheldige har vi vært – jeg nevner bare; punktering av vogn, en koffert som spjælet, en sko som ble ødelagt og en veske som røyk? Og for å toppe det hele fikk vi beskjed i dag da vi dro fra hotellet om at flyet vårt var forsinket. Flyet som skulle gå klokken 12 i formiddag fra Palma har altså blitt så til de grader forsinket så alle passasjerene har blitt kjørt til hoteller i nærheten hvor vi har måtte vente. Vi har heldigvis blitt vartet opp med mat og det vi trenger her, men det er litt kjedelig når man har innsilt seg på hjemreise. Jeg synes forøvrig mer synd på de passasjerene som står i Oslo og ikke kom seg nedover i formiddag, men måtte vente helt til kveld kl 19. Nå er planen at flyet skal gå herfra klokken 23:45 og vi lander i Norge 3-4 tiden. Da vender vi nesa mot telemark igjen og jeg rekker nok akkurat komme hjem slik at jeg møter Magnus i døra og at jeg kan levere ungene i barnehagen.

Her kommer noen bilder fra de siste dagene vi har hatt her på Mallorca. Om det er av interesse kan jeg komme med et «tipsinnlegg» med litt samlet info og sånn i ettertid dersom det er av interesse?

Dette innlegget ble skrevet i litt full fart før vi blir hentet til flyplassen derfor litt lite tekst og litt mer bilder. Monica (<–link) har skrevet et litt mer utfyllende om de ulike dagene kan dere gå inn på hennes blogg.

123
Vi har spist på en del ulike restaturanter den siste uken og det har vært noen VELDIG bra, og noen bra og noen «helt greie». Jeg er veldig nøye på de restaurantene jeg velger og bruker å undersøke en del om den før vi velger dem. Det er også veldig forskjell om man reiser med eller uten barn, så det er jo også greit å ta i betraktning når man velger spisesteder. Miriam har heldigvis vært veldig grei å ha med å gjøre så det har ikke vært noe problem å hatt henne med på tur! :) Perfekt alder å reise med, rett og slett. Ungene mine har jo vært hjemme denne uken men kjenner jeg gleder meg til neste sydentur som
4567981014131211
Igår kveld tok vi et par bilder før vi dro ut for å spise! :) Vi skulle liksom ha med solnedgangen, men så ble det så klart overskyet rett før sola skulle gå ned, så bildene ble litt mørke.
1415161817
.

PS! Knerten & Karoline har fylt på med softshelldresser som jeg blogget om på søndag (se tidligere innlegg). De har nå fått påfyll av både traktor og burgunder iallefall! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...