JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopiNå skal jeg fortelle dere noe jeg har gledet meg veldig til, og som vi har holdt litt tett til brystet den siste tiden. Som mange vet skal flinke Tonerose gi ut bok sammen med sin tvillingsøster i slutten av november. Det som er så utrolig gøy er at jeg har fått den store æren å få lov til å bidra i boken. I boka er det et helt eget kapittel “fra bloggerne” hvor profilerte bloggere deler sine aller beste mammatips med oss – skriver Tonerose på bloggen sin denne uken. Vi  kommer med tips og «snarveier» i mammalivet.

Det er en stor lanseringsfest neste uke; 30. november. Desverre har jeg kveldsvakt neste uke så jeg får ikke vært der desverre. Hvis du ikke klarer å vente kan du forhåndskjøpe boken ved å klikke her. Tonerose har alltid vært et av mine store kreative forbilder, og det virkelig en stor ære å få lov til å bidra i boken. Jeg deler 6 enkle tips som har gjort hverdagen bedre for oss, og som jeg håper kan hjelpe andre.

JukseSuperMamma-bloggerne-720x720

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...