Igår var jeg sammen med min svigerinne Monica en snartur til Drammen for å delta på boklansering for boken «Juksesupermamma» som er skrevet av flinke Tone og Elisabeth. De har laget et mammaleksikon rett og slett – med alt man trenger å vite, noen supre triks og masse annet spennende, alt fra A til Å. Den perfekte julegave, barselgave, babyshowergave: you name it.

fest6fest11

Dagens mammaer møter utrolig mange forventninger, alt skal være supert og perfekt til enhver tid. Vi ønsker å slå et slag for at du ikke trenger å gjøre det alle andre gjør, eller det du tror forventes av deg!  I boka vår JukseSuperMamma har vi samlet tips og idèer til travle mammaer, vi toucher innom alt fra det å gå gravid til å arrangere barnebursdag. Med en god porsjon humor og ironi er dette en lettlest feel-good-bok, den perfekte gave til alle mammaer!

I dagens samfunn har tid blitt en mangelvare, det er hvordan vi velger å bruke tiden sammen med barna som teller. Hvordan kan man rekke over alt? Svaret er enkelt: Vi jukser såklart!

Bestill boken du også HER!!

fest1fest7fest8

Jeg var så heldig at jeg ble spurt om å bidra i boken i kapittelet som heter «Fra bloggerne». Der deler jeg sammen med noen andre, få utvalgte bloggere noen hverdagstips som kan gjøre hverdagen litt lettere å komme seg igjennom. To av de andre bloggerne var også på eventet i går, og vi ble tatt frem for å få blomster som takk for hjelpen! Det var jo virkelig vi som skulle takke, for en ære? Jeg har fulgt Marianne Beate (@mariannebeate) i mange år, så var utrolig koselig å hilse på henne. Jeg var forøvrig så ekstremt trøtt og sliten etter en uke med nattevakt, jobbehelg også dagvakt i går før jeg dro innover, og en ny dagvakt som ventet meg. Så jeg følte jeg gikk i søvne og ikke akkurat gjorde noen storslått inntrykk! Haha… Godt jeg omkranset av andre mammaer; med masse forståelse for slitsomme hverdager?

Vi fikk helt sykt råe goodiebags (to stk) i tillegg hadde de stelt i stand ballongslipp med premier man bare kunne måpe av som dere kan se under. Dere skulle sett de titalls damene som kjempet iherdig for å få seg en premie. Gosh, så mye lekkert!! I tillegg var det tidenes dessertbord der med utrolig mye deilig.

fest10fest9fest4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...