Det er endelig tid for Barnas Uker hos OBS igjen – noe som alltid bruker å være like populært blant dere lesere. Også denne gangen deler jeg ut et gavekort på 1000,- til en heldig bloggleser som legger igjen hva du kunne tenke deg å bruke gavekortet på i kommentarfeltet under. OBS er en «alt mulig butikk for familien» som har alt fra matvarer, gaver, leker, barneutstyr, klær og veldig mye mer. Derfor krysser jeg fortsatt fingrene for at vi får det enda nærmere i fremtiden.

gavekort

OBS! er mange barnefamiliers førstevalg. Store butikker og romslige midtganger med god plass i tillegg til stor og gratis parkering gjør det enkelt når hele familien skal på handletur. Et stort utvalg dagligvare og faghandelsvarer kombinert med et ekstra fokus på produkter for de minste i familien og de vi er aller mest glad i. Dette gjør det mulig å handle alt i en handlevogn, i en kasse og under samme tak.

GÅ TIL KUNDEAVISEN FOR DENNE UKEN

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 11.54.46

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...