annonse

Det er ingen tvil om at blomster er noe vi damer er over middels glad i… iallfall de aller fleste. For meg er friske blomster et tegn på ro, avslapping og lykke. Jeg bruker som oftest handle friske blomster hver fredag og det symboliserer ro og helg. Samtidig har ikke mannen i huset helt tatt hintet enda… han vet tross alt at hver fredag bruker jeg kjøpe friske blomster – men det er sjeldent han er ute før meg og overrasker med blomster.

Jeg er iallfall forberedt, og vasene står alltid klare til å bli fylt med skjønnheter fra blomsterbutikken eller hagen. Er det noe jeg aldri får nok av er det vaser, noen ganger føler jeg at jeg trenger en til hver anledning, en til hver sesong, eller en i hver farge. Og er det noe jeg har mye av er det de nydelige vasene fra Kähler!! De falt jeg for første gang jeg så dem og «kählerdilla» har jeg hatt siden den dagen. Etter «Omaggiobølgen» hadde roet seg slo Kähler virkelig på stortromma da de lanserte Hammershøi-serien.

// Blomme stor // Blomme mellomstor // Blomme liten // Blomme mini //

Kählers minivaser fra Hammershøi-serien fås nå i en dyp, lun plommefarge som skaper en vakker kontrast med den nordiske innredningens ellers kjølige univers av gråtoner. Hammershøi-vasene har de karakteristiske rillene, som lar glasuren fordele seg vakkert ut over overflaten og gir et spennende, dynamisk uttrykk med forskjellige nyanser av lilla

Så mannfolk: Er dere forberedt? Er dere forberedt på den kommende tirsdagen, selveste valentinesdagen? Selvom vi damer ofte sier «neida, vi har ingen forventninger om det i år» så ligger det vel alltid en liten % av forventning når 14. februar nærmer seg. Så om du ikke har pønsket ut noe enda, så kom deg til butikken og finn ut hvor de selger Kähler, så lover jeg det er en sikker vinner som går rett hjem hos din kjære! Og den fine blomme-fargen er bare helskjønn, så god og varm og nydelig!

Eller kanskje mammaen din trenger en ekstra oppmerksomhet i morgen på morsdagene? Kanskje har du en venninne som har stilt opp litt ekstra for deg i det siste og nå kjenner du at du har lyst til å gi noe tilbake til henne? Kanskje du har en kollega som har det litt tøft om dagen og som trenger en oppmuntring? Kanskje bestemoren din trenger en opptur? Kähler er en slager uansett anledning og uansett alder.

Psssst…

I anledning valentinesdagen har jeg lyst til å gi en av dere en valentinesgave, nemlig hele blomme-serien fra Kählerk. Du kan vinne en av hver av disse fire nydelige vasene. Da vil jeg anbefale deg å sjekke ut instagram @frumaela.no og delta der.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...