// sponset

For en måned siden takket den gamle støvsugeren vår for seg, etter kanskje litt vel mye byggstøv de siste tre årene ble det rett og slett for mye for den og den klarte ikke levere lengre… Jeg søkte etter tips og anbefalinger, og da det tikket inn et spørsmål om jeg ville teste Bosch sin stillegående støvsuger var jeg ikke i tvil; perfect timing! Vi er avhengig av å ha en støvsuger som fungerer! Vi driver mye med oppussing og perioder støvsuger vi huset daglig. I tillegg er vi nå en familie på fem, og det er ingen tvil om at støvsuging er noe som vi MÅ prioritere, rett og slett. Jeg har ikke kapasitet til å vaske annenhver dag, men å dra frem støvsugeren er lettvint og gir raskt resultat.

Støvugeren heter Bosch ProSilence og den er ekstremt stillegående med kun 57 db takket være et «SilenceSound System». En annen ting som var viktig for meg var lang kabel slik at man slipper å bytte stikkontakt hele tiden. Det er et must når man har et hus på over 300m2. Denne har 15 m (!!) lang kabel, som er helt unikt. Andre pluss med støvsugeren er at den har vaskbare filter som filtrerer ut partikler, renser luften og derfor er perfekt for allergikere. I tillegg har den XXL støvsugeposer. Mer info om støvsugeren finner dere her.

Viste dere at 66% av nordmenn støvsuger hver uke?
Viste dere at hver 5. nordmann har latt være å støvsuge i frykt for å vekke barna?
At 57% av oss nordmenn ville valgt et mer stillegående apparat om man fikk velge?

Vi har begynt å innføre «ukelønn» og «arbeidsoppgaver» her hjemme for å lære barna å hjelpe til hjemme, lære dem om oppgaver, å tjene penger, sparing osv. En av Thea sine oppgaver er å støvsuge stue og kjøkken hver fredag. Hun synes og det var superstas med ny støvsuger, og synes det var ekstra gøy at den var hvit med sølv på – «den ser skikkelig bra ut» som hun sa.

Det å inkludere barna i husarbeidet trur jeg er viktig å gjøre fra de er små. Jeg er oppvokst med arbeidsdag hvor vi måtte hjelpe til hjemme med både middagslagingen, rydding og støvsuging. Vi må nok ha litt tålmodighet, og ikke sette de største kravene nå side fortsatt er små. Det er viktig å fokusere på at vi er takknemlig for at de hjelper til, skryte av dem og si at de er superflinke og vi setter pris på hjelpen – selvom ikke arbeidet er gjort prikkfritt.

Barna synes det er veldig stas å hjelpe til, og de blir fort ivrig og gira, veldig gøy!

Pssst… Viste du at Bosch har 100 dagers fornøydgaranti? Registrer produktet innen 2 uker etter innkjøpsdato, og du får 100 dager på deg til å finne ut om du er 100 % fornøyd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...