Okai, her kommer endelig oppskriften på seriøst verdens beste sjokoladecookies. Jeg anbefaler deg (uten tvil) lage dobbelt porsjon fordi de blir rakst spist opp og da kommer du til å angre på at du ikke laget fler. De er også kjempe koselige å gi bort i gave!

☆ 225 gram mykt smør
☆ 200 gram hvitt sukker (Gjerne finmalt, engelsk sukker)
☆ 180 gram brunt sukker
☆ 50 gram rørsukker
☆ 2 egg
☆ 2 ts vaniljeekstrakt (Evt vaniljesukker om du ikke har ekstrakt)
☆ 375 grem hvetemel
☆ 1 ts bakepulver
☆ 2 ts vann
☆1 ts fingersalt som knuses mellom fingrene
☆ 200 gram sjokoladebiter

Rør smør og alle tre typer sukker «hvitt» altså til en kremete konsistens. Det beste verktøyet til å gjøre dette er kjøkkenmaskin med K-spade. Må piskes en stund. Tilsett ett og ett egg, rør godt mellom hvert av dem. Bland inn vaniljeekstrakt og vann. Bland det tørre i en bolle og tilsett dette. Tilsett sjokoladebiter.

Lag små kuler på et stekebrett. Anbefaler å bruke en slik scoop. Ha litt avstand mellom siden de flyter utover. Det blir mellom 20-40 kjeks (avhengig av hvor store du lager dem). Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 10-12 minutter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...