//Sponset 

I snart ett år har vi hatt matkasser her hjemme hos oss. Vi har blitt avhengig sv matkasse for å spise variert og mer spennende. I tillegg sparer det oss for mye tid og tankebry, og er en lifesaver i en hektisk hverdag. Den første matkassen vi prøvde var Adams, men så byttet vi til en annen etter noen mnd for å få litt variasjon. Den siste tiden har vi blitt litt lei rettene i den andre matkassen siden det ble veldig mye like retter hver uke, derfor prøvde vi nå Adams igjen.

Sammenlignet med de kassene vi prøvde fra Adams for ett år siden må jeg si at jeg synes de har gjort flere forbedringer så jeg ble veldig positivt overrasket. Jeg har spesielt lagt merke til.

1) Det er enklere og tar mindre tid å lage rettene
2) Det er mer barnevennlige smaker
3) De har mer variasjon i ukesmenyene

Vi testet Adams Ekspress Familie denne gangen som er en matkasse som Adams lover skal kutter tid. Denne kassen fantes ikke sist vi testet Adams så vi hadde høye forventninger denne gangen. Kassen består av sunne, gode og barnevennlige middager på under 20 minutter. De garanterer lite oppvask og kutter derfor råvarene på forhånd, slik at man sparer seg for mer stress, mas og oppvask.

På rettene vi har laget har jeg tatt tiden og makstiden ble 27 minutter (litt min egen feil pga amming). Men de fleste rettene lå faktisk på mellom 17-22 minutter. Veldig lettvint å lage rettene, alle i familien har likt smakene og det har holdt med mengde, et par dager hadde vi litt rester som Magnus brukte dagen etter til lunsj.

Råvarene har vært gode, de er fra kjente kvalitetsleverandører slik at jeg har vært trygg på maten vi spiste. Noe av kjøttet frøs jeg siden vi fikk vår kasse i påsken og ikke var hjemme alle dagene… derfor litt dårlig planlagt. Grønnsakene har ca en ukes holdbarhet (de ferdig kuttede). I vår kasse hadde vi alt fra kjøttgryte (stor favoritt), karbonader, fiskekaker, currygryte med laks og kyllingpita.

VÅRTILBUD

 50% rabatt på første levering
Rabattkode: BLOGG_FRUMAELA

Så testet vi to ulike tacokasser. En «orginal taco» som hadde alt vi trengte for den gode gamle fredagstacoen, helt perfekt og utrolig deilig at alt bare ble levert. De hadde noen flere ingredienser enn tidligere tacokasse vi har prøvd. Eneste jeg savnet er cheddardip, fordi det elsker jeg på taco- men det er jo ikke alle som bruker den så skjønner at den ikke er fast i kasse. Holdt absolutt til oss fire også.
Mer info: adamsmatkasse.no/tex-mex

 I tillegg prøvde vi; Adams Mexican Street Food som inneholder en nydelig, smakfull og spennende meksikansk taco. Kassen ble levert sammen med matkassen og det fulgte med trinn for trinn oppskrift som var lett å følge. Vi tok med denne kassen på tacokveld hos et vennepar og alle fire var utrolig positive til kassen og vil uten tvil bestille den igjen. Utrolig deilig, mørt kjøtt og nydelige og spennende smaker.

Mer info: adamsmatkasse.no/mexican

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...