annonse

Det er ingen tvil om at etter en lang dag på jobb, i barnehagen og på skolen og SFO er det fristende å bare legge bena høyt i sofaen og skru på tven for både store og små. Barna trenger ofte en avkobling… rett og slett. Men den siste tiden har barna stort sett valgt å gå opp på lekerommet og inn i «PawPatrol verden» de har laget seg der oppe. Det er leker de begge liker å leke med og de lever seg like mye inn i leken hver gang – og jeg elsker at de selv tar initiativ til skjermfri lek og faktisk vedlikeholder dette med å fysisk leke selv, og ikke bare la seg underholde av en skjerm.

Nyeste i leken er selveste «Air patroller» som kan lekes med både ute og inne. Air Patroller her i huset har fått vært med på både piknikk, dyregårdsleke i hagen men også på herlig innelek.

Mer info kan du finne HER :)

Ekstra gøy er det at flyet lager flylyd når man trykker på en knapp; til ungenes store glede og foreldrenes mareritt? Hehe, neida. Det var en snill lyd :) Og heldigvis for oss kan ungene ta med lekene på lekerommet og leke der så slipper vi den værste lyden nede i stuen. Nå begynner de å få mange hunder i samlingen og det gjør det ekstra gøy for dem å leke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...