Tiril Lovise nærmer seg 6 mnd, ett halvt år. Det er full fart om dagen og hun snur seg, «prater» som en foss, elsker oppmerksomhet og liker godt å ligge å leke for seg selv. Hun har fått gode rutiner på natten som gjør at hu mor får seg noen flere timer søvn enn det jeg hadde forventet på dette tidspunktet. Vi startet med grøt da hun var fire måneder og nå får hun en god porsjon grøt før kveldspuppen. Vi kommer til å trappe opp grøt nå når hun blir 6 mnd til to ganger om dagen og etterhvert innføre flere type måltider også. Jeg starter å jobbe igjen 1. september så innen det må hun ha gode rutiner på mat og måltider! :)

Magnus sto plutselig å lo for seg selv her om dagen og det viste seg at han hadde filmet et skikkelig blinkskudd av Tiril i slow motion. Er det noe som beskriver min hverdag om dagen så er det denne videoen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...