Det nærmer seg veldig Thea sin bursdag, og når dere lesere begynner å etterlyse årets ønskeliste skjønner jeg at det er på tide å legge ut. Jeg vet mange av dere får inspirasjon av disse og det er jo gøy! Jeg merker jo virkelig at vi begynner å få store barn for årets ønskelister blir vanskeligere og vanskeligere å sette opp, men heldigvis så vet ungene mer selv hva de ønsker seg også så det gjør jo saken litt lettere. Derfor er de fleste ønskene på listen de ønskene Thea selv har sagt. Men som en jente på 8 år blir hun egentlig glad for alt som 8 åringer kan like, så hun er ikke vanskelig å gi gaver. Men dere som har barn eller har hatt barn i samme alder; kom gjerne med tips.

☆ Kontorstol
☆ Rullesko (har spart selv i flere mnd så vi tenker hun kan kjøpe selv)
☆ Tegne- og skrivesaker (hun liker «klesdesign)
☆ Basketkurv med ball
☆ Spinners
☆ Sommerklær (IKKE lårkorte skjortser)
☆ Skinnjakke (Denne er fra Lindex)
☆ Kjoler
☆ Klokke
☆ Sengetøy (Uten «tegneserier»)
☆ Uteleker (Drage, utespill, pil og bue etc)
☆ Såpebobleleker og andre vannleker
☆ Badebasseng (Det vi har hatt tidligere måtte kasseres i år)
☆ Lesebøker og artige faktabøker
☆ Brettspill
☆ TY-bamser
☆ Opplevelser (Badeparken, sommerland, eventyrfabrikken, kino etc)
☆ Trampoline

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...