annonse

Magnus sin store drøm og bursdagsønske nå i mange år på rad er endelig gått i oppfyllelse og vi har endelig fått en svært etterlengtet Bosch kantklipper i hus, så gjett om mannen er storfornøyd? Magnus er faktisk den som har «grønne hagefingre» her i huset, og han er veldig glad i å arbeide i hagen enten det er å klippe gresset, fikse hekken, ordne blomsterbed eller annet arbeid i hagen. Og det at man har utstyr som fungerer og gjør jobben enklere er jo et stort pluss. Vi bruker alltid mye tid i hagen på våren og det å gjøre klar hagen til sommeren er noe vi synes er viktig, og veldig koselig – det er rett og slett ett sikkert vårtegn. Jeg trur at ved å bruke god tid i hagen, gjøre hagen klar og gjøre hagen og utområdet til en hyggelig plass å være så har man et godt utgangspunkt for en deilig vår og en deilig sommer og en lang høst. For meg er viktig at det er koselig å være ute, at ting ser hyggelig ut, ordentlig ut og at det ikke er kaos. Jeg elsker jo blomster… men jeg elsker ikke å vanne dem (OBS!), derfor er jeg fortsatt på jakt etter de «perfekte platene» for hagen vår.


Bosch har to produktserier med oppladbare batterier; En 18V og en 36V (V = Volt). Kantklipperen er en av produktene i Bosch sine hageserie, og er en del av 36V -serien. Det som er utrolig kjekt med denne serien er at man kan bruke samme batteri på de ulike produktene – og det er en stor fordel. Slik at dette batteriet kan vi og bruke hvis vi skaffer oss Bosch plenklipper eller løvblåser f. eks i 36V-serien.

KONKURRANSE

Jeg er så heldig at jeg har fått lov å dele ut et valgfritt produkt fra Bosch sin hage-serie. Det du må gjøre er å gå inn på Bosch sin hjemmeside, finne et produkt du liker og legge inn linken i kommentarfeltet. Vinneren blir trukket om nøyaktig en uke.

Sjekk ut Bosch sin hageredskapserie her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...