sponset

Forrige uke la jeg ut et innlegg hvor jeg viste frem den nye kantklipperen vi har fått i hus. Eller; Magnus sin nye, store kjærlighet. Bare siden vi fikk den for tre uker siden har han vært ute å klippet kantene sikkert 6-7 ganger. Og tro dere meg: Så fort vokser faktisk ikke gresset her vi bor. Men han er som mannfolk flest: glad i duppeditter og derfor veldig glad i denne.

Bosch har to produktserier med oppladbare batterier; En 18V og en 36V (V = Volt). Kantklipperen er en av produktene i Bosch sine hageserie, og er en del av 36V -serien. Det som er utrolig kjekt med denne serien er at man kan bruke samme batteri på de ulike produktene – og det er en stor fordel. Slik at dette batteriet kan vi og bruke hvis vi skaffer oss Bosch plenklipper eller løvblåser f. eks i 36V-serien.

I det forrige innlegget kunne en heldig vinner stikke av med et valgfritt hageprodukt fra Bosch og nå skal den heldige vinneren kåres – gratulerer til MARI som la inn denne kommentaren. Flott om du sender meg en e-post med adressen din og hvor du bekrefter hvilket produkt du ønsker slik at du kan motta premien din :) (rebekka@frumaela.no).

For dere andre kan dere bli bedre kjent med produktene på Bosch sine hjemmesider, og se hvilke produkter de har som kan være godt egnet til deres hageprosjekter. Jeg vil og anbefale dere å følge med på snapchat i løpet av uken, for det vil komme en MyStory hvor dere ser med av denne i bruk i hagen vår som vi begynner å bli mer og mer fornøyd med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...