Igår hadde endelig dagen kommet som størstesnuppa i huset hadde telt ned til i mange uker. Endelig skulle hun ferie barnebursdag, og dere kan tro hun gledet seg. Hun var så gira og gledet seg så mye at hun ikke hvor hun skulle gjøre av seg, og tiden kunne ikke gå fort nok. De var 15 gjester og vi merker at 2 tmers bursdag holder faktisk ikke lengre! Tiden går alt for fort!

Temaet hadde Thea valg selv, og i år var det popstjerner som skulle være temaet. Det var nok mest for å ha den røde løperen, fordi det var nemlig stor stas. Den røde løperen kjøpte jeg på Europris for et par år siden og «VIP-gjerdene» er lånt hos Festfabrikken, der kjøpte jeg også rosa stettglass som de fikk velkomstdrikke i da de kom. Glassene er vel egentlig «engangs», men jeg vasket de i oppvaskmaskina etter festen og de kan dermed brukes igjen neste år. Kjempe kjekt.

Bordet ble dekket med helium-8-tall, sort duk, gullaskjetter, pappkrus og papirsugerør (Fra Festfabrikken), lyslenker, konfetti og servietter fra Nille. Nydelige peoner (som jeg kjøpte til helgens familiebursdag så noen begynte å bli litt slappe men det bryr jo ikke barna seg om…).

Til middag hadde bursdagsbarnet ønsket seg pizza, så det fikk hun som bestilt. Det vi merket stor forskjell fra i fjor er at jentene er blitt større og dermed spiste mer. SÅ neste år må vi lage en ekstra pizza. Vi gjorde det enkelt med rull-ut-pizza (fast tilbud på meny).

På kakebordet i år ble det mindre enn tidligere år, fordi jeg har erfart at de spiser ikke sååå mye uansett. Jeg laget en o-boykake som ble pyntet med kvikk lunsj og non stop. Fra familiebursdagen hadde jeg cookies igjen så de ble satt frem. Thea laget lyse toro muffins (glutenfrie så perfekt om man får allergikere på besøk). Så laget jeg gelé i små engangskonjakkglass fra Europris. Også ble det isbar! Diplomis har kommet med masse istilbehør nå så det anbefales! Jeg droppet godteposer og satt heler frem en skål med godteri… som nesten ikke ble rørt! Popcorn i popcornbeger er også alltid en slager!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...