sponset

Det er ingen hemmelighet at ungene her i huset er superfan av Play-Doh. Det er heller ingen hemmelig at Magnus er like stor fan og alltid «må hjelpe til» når barna skal leke med det. Det siste nå er noe som heter Play-Doh touch. Det er rett og slett en app man laster ned også kan man lage Play-Doh fingerer, «skanne dem» også blir figurene «levende» på appen og man kan bruke de i spill og på appen offline og online. Det er utrolig gøy at barna kan være kreative men samtidig bruke iPad som er veldig dagsaktuelt i dag.

Derfor tenkte vi vise dere hvordan den fungerer i dag, perfekt nå som julen nærmer seg? For vår del har barna lekt med Play-Doh siden de var rundt 2 år og de leker begge med det fortsatt nå som Thea er 8 år og Tobias 5 år.

Det fungerer veldig enkelt! Du trenger bare laste ned appen, lage en figur med Play-Doh, plassere den på Shape to Life Studioet også skanne den med nettbrettet eller telefonen din.

Mesterverket ditt blir «»levende»» på skjermen, klart til utforsking! Med figurstemplene kan du lage nye venner som åpner hver sin unike verden og personlighet når de skannes inn i appen. Skann flere arbeider som er laget med handlingsstempler for å se de overraskende effektene de har på andre arbeider i appen. Fortsett å forme og skanne flere figurer med kutterne og verktøyene for å tilpasse og forbedre verdenen din. Og når Play-Doh-figurene dine må tilbake i boksen, kan du lagre dem i appen og leke videre en annen dag. Interaktive eventyr venter deg!

Selve Play-Doh settet får du kjøpt der man kjøper Play-Doh og det inneholder Shape to Life Studio, 5 digitale figurstempler, 5 digitale handlingsstempler, 4 verktøy, 15 kuttere, 7 bokser med Play-Doh Brand modellermasse og veiledning, og prisen ligger på rundt 400,- for settet også er appen gratis.

Her kan du se en film om Play-Doh, og sjekker dere min instagram kan dere se en film fra vi lekte med Play-Doh her hjemme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...