Hei hei, long time no see? Oi oi oi… Hva skjedde? Jeg ble plutselig borte! For å si det mildt: LIVET TOK MEG! Tre barn, sykepleiejobb, selvstendig næringsdrivende, aktiv i menighet, sosiale mennesker og oppussing og ordning i hus og hjem… Da er det ikke mange timene igjen. Også kom jula, også kom forkjølelsen, også kom omgangsyken og vips viste kalenderen 12. februar.

// sponset

MEN jeg har lenge tenkt jeg skulle vise dere de nye jakkene til ungene som vi fikk i gave fra Epleskrinet. Epleskrinet er en nettbutikk med barneklær som jeg bare har handlet fra mange ganger. De har et bredt utvalg barneklær, har fast frakt på 39,-, 60 dagers returrett og har veldig ofte masse gode tilbud, sammen med nyheter innen barnetøy.

 

Dette er tredje året på rad vi velger Mini A Ture som vinterjakker til ungene, i tillegg til at de har vårjakker i dette merket også. Det er utrolig holdbare jakker som holder høy kvalitet og kan brukes både lenge og i både barnehage og skole, og til hverdags. Ungene holder seg varme og de elsker jakkene sine.

Tobias sin jakke; Wille Grape Leaf er en utrolig tøff og varm jakke i en nydelig grønnfarge. Elsker den dype, fine farge. Vi valgte 122 til Tobias, og den er såpass stor at han kan bruke den to sesonger, noe som er helt supert. Og du…Pssst: Den er på salg! Thea sin jakke heter Wega Blue Nights, og ble fort utsolgt så den er de dessverre tomme for på lager – men de har mange jakker i samme merke til jente om du klikker her. Masse jakker på salg nå!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...