thumb_373448__auto_2072f9d3a6f91e7456a3c74b7c9a58b0Jeg heter Rebekka Mæla og er selvstendig forhandler av Forever Living. Forever Living har gitt meg et håp om en bedre fremtid og trygghet for meg og min familie.  Det har gitt meg større frihet, god økonomi, bedre helse og ikke minst personlig utvikling, sammen med fantastiske kollegaer.

I mitt sortimentet finnes alt fra kosttilskudd, hudpleieprodukter, sminke og mye annet spennende! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera, og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig! Når du handler av meg får du tillegg til produkter av høy kvalitet; 90 dager fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!

 Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!
.
– Ta sats –
– grip muligheten –
– lev suksessen –
.

Rebekka Mæla
rebekka@frumaela.no
myaloevera.no/foreverfeelbetter

Følg instagramprofilen min og facebooksiden min.

.

J O B B E    M E D    M E G ? ?

Forever Living er i stor vekst, og jeg trenger flere med på laget og i mitt team. Er du positiv og målbevisst? Ønsker du personlig utvikling, bygge egen business og hjelpe andre til det samme?

Send meg en e-post, sett av noen få minutter og gi meg muligheten til å presentere en mulighet for deg som kan forandre livet ditt. Dersom dette er noe som tiltaler deg ønsker jeg å komme i kontakt med deg. Send meg gjerne en e-post så sender jeg deg en 30. minutters forretningspresentasjon.

Er du en kommende forhandler, som er på jakt etter punktene under ønsker jeg komme i kontakt med deg.

✨ Større økonomisk frihet
✨ Mer fritid
✨ Være din egen sjef
✨ Bilbonuser
✨ Luksus reiser (betalt av forever)
✨ Månedlige bonuser
✨ Jobbe med mennesker
✨ Personlig utvikling
✨ Gode produkter
✨ Være en del av et stort fellesskap
✨ Personlig og tett veiledning og oppfølging