.

Kontakt

.Den største motivasjonen min for å blogge videre er alle de fine tilbakemeldingene jeg får i fra dere, både i form av kommentarer, e-poster eller meldinger på facebook. Jeg setter stor pris på alle dere trofaste lesere, dere er for meg gull verdt og min store motivasjon. Derfor ønsker jeg å si en STOR takk til alle dere der ute, håper det fortsetter slik.
.
Ønsker også å takke for alle koselige mailer jeg har fått fra kjente og ukjente. Takk til alle historier dere har delt med meg, og takk for alle spørsmål som har blitt stilt og ros som har blitt gitt. Jeg blir stadig vekk målløs og full av beundring over dere flotte lesere.
.
Jeg elsker å få mail fra dere, så ikke nøl med å send meg en e-post. Dersom du ønsker å være venn med meg på facebook så bruk facebooksiden til bloggen som du finner HER.
.
Jeg svarer på alle e-poster jeg får, men til tider kan det ta litt tid før jeg svarer. Det er dersom jeg har hektiske perioder, så lar jeg lengre e-poster som krever lengre svar vente til jeg får god tid til å lese e-posten og ikke minst sende et godt svar.
.
Ta gjerne kontakt med meg
rebekka@frumaela.no