.

Samarbeid

Hos – Mer enn bare ord – er det anledning for ulike form for samarbeid.
.
Bloggen min har siden oppstarten i 2007 fått mange faste lesere, og det er moro å se at lesertallene stadig stiger og runder nye hundre, tusener og faktisk millioner!
.
Jeg har siden oktober 2011 drevet et enkeltmannsforetak slik at det blir lett for meg å få til gode samarbeid for begge parter, på en ryddig måte. Det er utrolig spennende og givende å ha bloggen som den hobbyen det er, og det har blitt min ”lille baby”. Tilbakemeldingene er helt utrolige!
.
♥ Her finnes mange ulike form for samarbeid; annonser, giveaway, produktomtale m.m. Ta kontakt for mer informasjon, vilkår og priser.
.
♥ Alt som frontes på Mer enn bare ord har Rebekka har vurdert, og trur mine lesere vil like – og jeg skriver alltid min personlig mening om produktene, og tar alltid en grundig gjennomgang av forespørsler bedrifter sender, og vurderer om det passer meg, min blogg og mine lesere. Samarbeidspartnere blir nøye vurdert og plukket ut med omhu slik at bloggen fremstår som en fin og helhetlig blogg med gode inntrykk.
.
♥ Jeg ønsker at bloggen skal fremstå av høy kvalitet med troverdighet på innlegg og på utvalgte samarbeid. Pga økt pågang på forespørsler om samarbeid den siste tiden, vil jeg derfor fremover vurdere alle samarbeid enda mer nøye, slik at jeg ikke får mange like partnere og for at ikke sponsede innlegg skal bli i flertall på bloggen – men utvalgte eksklusive partnere isteden.
..
♥ Jeg er pliktig til å betale skatt av alle inntekter, både annonseinntekter/produktomtaler og av alle produktene jeg mottar for å prøve. Jeg er i tillegg momspliktig, som blir skilt ut i fakturaen som et tillegg.

For mer informasjon, vilkår og priser ta kontakt!

rebekka@frumaela.no